Nova activitat de la campanya Celebrem amb la Natuea

Transición Ecològica programa el taller aquest diumenge al paratge de la Magdalena

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest diumenge 6 de març un taller de petjades en el paratge de la Magdalena per a donar a conéixer la fauna silvestre del terme municipal. Aquesta activitat s’emmarca en la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura.

El departament que dirigeix Fernando Navarro, al costat de l’empresa Itinerantur, durà a terme a l’entorn de l’ermitori de la Magdalena una divertida iniciativa per a commemorar el Dia Mundial de la Fauna Silvestre, que mostrarà petjades i rastres de la fauna local dirigida a totes les edats. Les persones interessades poden inscriure’s i obtindre més informació en el web naturacastello.es.

La jornada començarà a les 10 hores i el punt de trobada serà l’aparcament del paratge de la Magdalena.

La Regidoria de Transició Ecològica posa en valor en Celebrem amb la Natura la biodiversitat i l’entorn ambiental del terme municipal aprofitant la celebració de dies internacionals vinculats al medi ambient. Enguany hi ha previstes 18 activitats, que contemplen rutes de senderisme i ciclisme, tallers, concursos i jornades en diferents parcs i enclavaments verds de Castelló.

Després d’aquest diumenge, la següent cita serà el 16 d’abril pel Dia de la Terra, amb una ruta al paratge Tossal Gros.