La iniciativa de Transició Ecològica compta amb un primer premi de 900 €, un segon, de 600 i un tercer, de 400

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló promou el concurs de fotografia “Marjaleria viva” per posar el focus en la riquesa ambiental d’aquest entorn del terme municipal. El primer premi serà de 900 euros, el segon, de 600 i el tercer, de 400. A més, hi haurà dos guardons especials: a la millor fotografia juvenil, que comptarà amb un lot de material fotogràfic valorat en 500 euros, i un segon per a la fotografia amb major popularitat en les xarxes socials, de 400 euros. Els participants podran presentar les seues propostes fins al 15 de setembre en el correu electrònic: transicioecologica@castello.es.

“Enguany volem posar en valor la importància ambiental del nostre ecosistema de la Marjaleria, dins de l’objectiu d’aconseguir la seua recuperació natural i reequilibrar en la zona els usos residencial, agrari i ambiental. L’any passat vam enfocar el concurs en l’activitat agrària i en esta edició posem l’accent en la riquesa ambiental que encara existeix en la Marjaleria, tot i la degradació de les darreres dècades”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El concurs és obert a totes les persones, existint la categoria de millor fotografia digital adscrita a menors d’edat. Versa sobre la flora i fauna de la Marjaleria i es permet una obra per participant. Un jurat format per membres de l’Ajuntament, Consell Agrari i persones expertes en l’àmbit professional de la fotografia determinarà 12 fotografies premiades que formaran part de l’exposició Marjaleria viva. També rebran estes 12 una caixa de productes locals valorada en 70 euros.

El jurat triarà de les 12 les cinc millors per a les categories de primer, segon i tercer premis, i els premis especials de millor fotografia juvenil i difusió en xarxes socials. Els participants en la categoria de difusió de xarxes socials hauran de publicar també la seua obra en Instagram i rebrà el premi aquella que tinga més M’agrada.

S’admetran fotografies en format digital que es remetran al correu de transicioecologica@castello indicant “Concurs fotografia digital 2022, Marjaleria Viva”, adjuntant l’arxiu i la documentació de la sol·licitud que es pot localitzar en la web de l’Ajuntament de Castelló, en la secció de medi ambient, o en la seu electrònica (sede.castello.es). Les obres es poden presentar fins al 15 de setembre.

Les consultes o dubtes es poden dirigir al correu citat anteriorment o als telèfons: 638166822, o al 964221658.