Transició Ecològica obri el termini perquè es puguen presentar empreses o entitats

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha obert aquest dilluns amb la publicació en el Butlletí Oficial de la Província el termini de presentació a la primera convocatòria de la crida a projectes per a l’organització d’activitats d’educació ambiental de gener a juny de 2023. El departament que dirigeix Fernando Navarro promou aquest procés perquè empreses i entitats vinculades amb l’educació ambiental siguen proactives en la realització de diverses iniciatives de divulgació que promou la regidoria relacionades amb l’alimentació sostenible, conservació del territori i de la biodiversitat.

Les propostes es poden presentar a través de la seu electrònica sede.castello.es des d’aquest dilluns fins al 30 de desembre. La informació de les bases es pot aconseguir a través de la citada seu electrònica i qualsevol dubte es pot resoldre a través del correu electrònic transicioecologica@castello.es o el telèfon 964220592.

“Amb aquesta crida a projectes volem reforçar les campanyes d’educació ambiental i potenciar la implicació del sector en la seua organització i rebre millores per a dur a terme les iniciatives de divulgació ambiental previstes per l’Ajuntament”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La primera convocatòria d’aquesta crida a projectes contempla tres tipus d’activitats a organitzar entre els mesos de gener i juny. Primer, comprén aquelles iniciatives que es desenvolupen vinculades amb dies relacionats amb el medi ambient. En segon lloc, iniciatives d’educació ambiental dirigides a centres educatius incloses en la guia educadora. I en tercer lloc, propostes de consum responsable i reciclatge.

En els pròxims mesos es llançaran altres dues noves convocatòries d’aquesta crida a projectes d’educación ambiental. Una recollirà activitats previstes a juliol i agost, i una altra activitats commemoratives dels dies relacionats amb el medi ambient que es duran a terme de juny a desembre així com altres iniciatives programades per a aquesta segona meitat de 2023.