Transició Ecològica portarà la mostra a diferents entitats veïnals per a realçar els valors ecològics de la marjal

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló exposa en el centre polifuncional de la Marina del Grau les dotze fotografies premiades del concurs Marjaleria Viva. El departament que dirigeix Fernando Navarro inicia una ruta itinerant per a portar l’exposició a diferents espais públics i veïnals de la ciutat.

“Amb aquest trasllat a altres punts de la ciutat volem continuar realçant els valors ecològics que mostren les imatges del concurs de fotografia, una iniciativa que vam promoure amb la idea de mostrar la riquesa ambiental de la Marjaleria i implicar la ciutadania en la seua conservació”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La Marina acollirà la mostra a la sala d’exposicions fins al 24 de març. Després, l’objectiu és traslladar-la a diferents seus veïnals que sol·liciten l’exposició.

Cal recordar que integra 12 obres premiades, de Francisco García Paterna, amb el tìtol Marjal a la GauguinPaula Lorenzino, amb Sinergia; David Piriz Barragán, amb TrashumanciaPatricia Romero Gil, amb Reflejos en el atardecer; i el premi a la difusió en xarxes socials a Daniel Gómez Morales, amb Mosaic Vegetal; Pascual Lengua García, amb Martín Pescador; Juan Andrés Vega, amb PixavíAdrián Escrig Orenga, amb Patos nadando en acequiaRamón Romero Casaña, amb Atardecer en la MarjaleriaMarc Barreda Llorens, amb Equilibrisme al senillLaia Tirado Salvador, amb L’essència del capvespre; i Miguel Ángel Ferreres Coll, amb Caragol