L’activitat de la Regidoria de Transició Ecològica programa l’activitat en l’Aula de Natura amb el títol “Salvem el planeta”

La iniciativa serà a partir de les 11 hores. Les persones interessades a participar s’han d’inscriure en el correu electrònic castelloesecologia@calderonaviva.com.

Forma part de la campanya d’educació ambiental Castelló és ecologia, que posa en valor els valors naturals del terme municipal aprofitant la celebració de dies especials vinculats amb el medi ambient.

La pròxima activitat serà el 29 d’abril, pel Dia  sobre la Conscienciació del Soroll, amb una ruta interpretativa al parcRibalta. El 20 de maig se celebrarà el Dia de la Biodiversitat Biològica amb una ruta teatralitzada a l’entorn del ermitori de la Magdalena; i el 28 el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb una visita i taller al centre d’interpretació de les illes Columbretes en el Planetari.

El 3 de juny serà el Dia Mundial del Medi Ambient amb una ruta teatralitzada a l’ermitori de la Magdalena; i el 11 tindrá lloc el Dia Mundial dels Oceans amb un “Scape room” a l’Aula de la Natura del Pinar. El 16 de juliol serà el torn del Dia Mundial del Defensor del Medi Ambient amb una yincana al parc del Meridià, i 30 de juliol, el Dia Lliure de Bosses de Plàstic, amb teatre i manualitats al parc Ribalta.

.