Transició Ecològica organitza el 3 de desembre aquesta activitat en el marc de la campanya Celebrem amb la Natura

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat un taller el pròxim 3 de desembre per a commemorar el Dia Mundial del Sòl. La jornada serà al parc Rafalafena i s’emmarca dins de la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura. Les persones interessades es poden inscriure en el correu electrònic info@itinerantur.com

“Amb el Dia Mundial volem posar en valor la importància de cuidar uns sòls fèrtils per a propiciar models agroalimentaris saludables i conservar la nostra biodiversitat”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El lema del Dia Mundial del Sòl de 2022 és “Els sòls, origen dels aliments” amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància dels sòls per a una producció alimentària i una nutrició saludables i sostenibles.

L’activitat de Celebrem amb la Natura consistirà en un taller Nendo Dango, que consistirà en l’elaboració entre els participants de boles farcides de bosc. Els assistents crearan “bombes de vida” i aprendran sobre la necessitat de protegir el sòl per al correcte funcionament i manteniment dels nostres ecosistemes.

La Regidoria de Transició Ecològica organitza la campanya de Celebrem amb la Natura per a posar en valor hàbits saludables i els valors ecològics del territori vinculant activitats a dies especials relacionats amb el medi ambient. Durant l’any s’ha programat 17 activitats, amb tallers, jornades, rutes de senderisme o ciclistes.

La següent cita i l’última d’aquest exercici serà l’11 de desembre pel Dia Mundial de les Muntanyes amb una ruta al Tossal Gros. Més informació del programa en el web naturacastello.es