Transició Ecològica organitza la segona activitat de la campanya Castelló és ecologia

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat per a aquest diumenge 26 de març un contacontes i un taller de manualitats a l’entorn del ermitori de la Magdalena per a celebrar el Dia Mundial dels Boscos. Les persones interessades a participar s’han d’inscriure en el correu electrònic castelloesecologia@calderonaviva.com.

“Des de la Regidoria promovem la segona activitat de la nova campanya d’educació ambiental de Castelló és ecologia. En aquesta ocasió posem en valor la importància de cuidar la nostra riquesa ambiental amb motiu del Dia Mundial dels Boscos. D’aquesta manera convidem a la ciutadania a participar per a conéixer el nostre entorn natural i implicar-se en la lluita contra el canvi climàtic”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La jornada tindrà lloc a partir de les 12 hores amb el títol “com els arbres ens ensenyen els sentits”. Castelló és ecologia difon els valors ecològics del terme municipal amb activitats d’educació ambiental que coincideixen amb dies especials de medi ambient. La Regidoria compta amb l’assistència de Calderona Viva i la campanya contempla 10 activitats, des del 4 de març al 30 de juliol.

Després de la sessió del 26 de març, la següent serà el 22 d’abril, Dia de La Terra, amb un Scape room a l’Aula de la Natura de la Pineda. El 29 d’abril serà el torn del Dia sobre la Conscienciació del Soroll amb una ruta interpretativa al parc Ribalta.

El 20 de maig se celebrarà el Dia de la Biodiversitat Biològica amb una ruta teatralitzada a l’entorn de l’ermitori de la Magdalena; i el 28 el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb una visita i taller al centre d’interpretació de les illes Columbretes en el Planetari.

El 3 de juny serà el Dia Mundial del Medi Ambient amb una ruta teatralitzada en el ermitori de la Magdalena; i l’11 tindrà lloc el Dia Mundial dels Oceans amb un Scape room a l’Aula de la Natura de la Pineda.

El 16 de juliol serà el torn del Dia Mundial del Defensor del Medi Ambient amb una gincana al parc del Meridià, i 30 de juliol, el Dia Lliure de Bosses de Plàstic, amb teatre i manualitats al parc Ribalta.