Celebrem amb la Natura organitza aquest diumenge aquesta activitat d’educació ambiental

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló commemorarà aquest diumenge el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic amb una jornada de neteja i un taller de bosses de roba a la platja del Planetari. Aquesta iniciativa forma part de la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura. Les persones interessades es poden inscriure en info@itinerantur.com.

“Amb Celebrem amb la Natura implicarem aquest diumenge a la ciutadania en la necessitat de reduir l’ús del plàstic i disminuir la contaminació que comporta, especialment en les nostres mars”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, que ha afegit que també es durà a terme un taller de bosses de roba per a fomentar l’ús de material reutilitzable que rebaixe la petjada ecològica.

La jornada tindrà lloc aquest diumenge 3 de juliol a la platja del Pinar, enfront del Planetari, a partir de les 10.30 hores. Començarà amb una neteja de restes que es localitzen en el lloc i continuarà amb el taller d’elaboració de bosses de roba, en la qual els participants podran personalitzar-les.

Celebrem amb la Natura promou enguany la tercera edició d’aquesta jornada com a manera de celebrar el Dia Mundial Lliure de Bosses de Plàstic.

Transició Ecològica organitza aquesta campanya d’educació ambiental per a posar en valor la riquesa ambiental del terme municipal i hàbits sostenibles i saludables. Amb Celebrem amb la Natura aprofita la celebració de dies internacionals vinculats al medi ambient per a dur a terme tallers, jocs, rutes de senderisme i ciclistes o trobades. Per a aquest exercici hi ha previstes 18 actes.