Alimentació i gastronomia

Alimentació és salut

Des de l’Ajuntament de Castelló formen part de l’iniciativa de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia Alimentació és Salut, promoguda per conscienciar en hàbits saludables i avançar en sistemes agroalimentaris més saludables

Alimentació és salut


Compra proximitat

Davant la crisi del Covid
La crisi climàtica i la pandèmia han posat de manifest la importància de la sobirania alimentaria i el rol dels nostres productors. Animem a fer un consum responsable, sostenible ambientalment i just per als productors. Per això des de les Regidories de Transició Ecològica i Innovació Comercial valorar els xicotets comerços que distribueixen productes locals.

Mapa de comerços de proximitat


Fira de la Taronja

Des de fa 12 anys la plaça Fadrell acull cada diumenge en temporada citrícola la Fira de la Taronja, un mercat de venda directa per part de productors del terme municipal. Ofereix suport al productor citrícola, promou el consum de producte local i de temporada en la població  i genera canals curts de comercialització que reduïsquen l’empremta ecològica del consum alimentari i proporcione preus justos per als agricultors i agricultores.

Fira de la Taronja